Monday, September 3, 2007

Ronaldo jebač



Ronaldo orgijao sa pet prostitutki?

Engleski fudbalski šampion Mančester junajted detaljno će da ispita pisanje tabloida "San", koji je u subotnjem izdanju ustvrdio da su njegovi fudbaleri Kristijano Ronaldo i Anderson organizovali orgije sa pet prostitutki na bazenu najboljeg igrača Premijer lige u prošloj sezoni.

Pet devojaka iz eskort agencije "Mekenzi" navodno su stigle taksijem iz 100 kilometara udaljenog Lidsa kako bi "unele malo živosti" na nedeljnoj žurci, koja je organizovana povodom prve ovosezonske pobede "crvenih djavola".

U kući su se zadržale oko šest sati, bolje rečeno pored bazena i džakuzija gde su se osim Portugalca Ronalda i novajlije u Mančesteru - Andersona družile i s njihovim prijateljima.

Devojke su svojim mobilnim telefonima napravile par snimaka i video klip na kojem su snimile Andersona u boksericama, a spominje se i da su u pijanom stanju gole skakale u bazen.

Kristijano Ronaldo je i ranije imao negativnih iskustava nakon svojih druženja sa noćnim damama. Tako je pre dve godine nakon seksa sa jednom od njih u ekskluzivnom londonskom Sanderson hotelu bio optužen za silovanje, ali su kasnije optužbe odbačene.

No comments:

2.5 LB Container of Micro Plant Powder